Can project management techniques be applied in regular operations? If so, to what extent?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel Chaudhry , Dy General Manager , Classified
تاريخ النشر: 2013/11/11
Joefil C. Jocson
من قبل Joefil C. Jocson , CEO/President , Dyas Construction and Management Consultants

i suppose, whatever is applicable to operation.

Muhammad Arshad Iqbal
من قبل Muhammad Arshad Iqbal , Services Manager , Farnek Facilities Management

The WBS of an operation would be a project (if we are differentiating between operation and project on the basis of their definitions and characteristics defined) :)