How to be a smart sales manager ?

تم إضافة السؤال من قبل Nesma Tarek
تاريخ النشر: 2024/06/28
عبدالرحمن  الفهيد
من قبل عبدالرحمن الفهيد , Sales Specialist , Issa Abdullah Ali Al-Tuwaijri Communications Establishmen

To be a smart sales manager, understand the product, know the market, set clear goals, motivate your team, communicate effectively, and use analytics for decision-making.

ahemeed alzbyry
من قبل ahemeed alzbyry , تاجر , شركة المقاولون العرب

أكون شخص ناجح عندما اركز في عملي وأسلوب المعاملة معا الزباين بشكل ودي يكون مستقبل نجاحك من تعاملك واسلوبك الذكي