De ce abilități aveți nevoie pentru a lucra cu succes cu instrumente de dezvoltare fără cod?

تم إضافة السؤال من قبل Megan Kerr
تاريخ النشر: 2024/06/06
Megan Kerr
من قبل Megan Kerr

Dacă doriți să lucrați cu succes cu instrumente de dezvoltare fără cod, trebuie să aveți câteva abilități esențiale. În primul rând, este important să aveți o înțelegere de bază a designului UI/UX, pentru a crea interfețe atractive și funcționale.  De asemenea, este util să fiți familiarizați cu logica de bază a fluxului de lucru și a proceselor, deoarece veți construi aplicații bazate pe aceste principii. Pentru mai multe informații despre dezvoltarea cod să începeți vă recomand să citiți acest articol pe site-ul GoIT: https://goit.global/ro/articles/dezvoltarea-no-code-ce-este-si-la-ce-foloseste/ care oferă o privire de ansamblu  excelentă asupra ceea ce înseamnă no-code cum fi folosit eficient.