How to Convert OST Files to Outlook PST?

تم إضافة السؤال من قبل Suman Rawat , Research Scientist , Aryson Technologies
تاريخ النشر: 2024/05/08
Suman Rawat
من قبل Suman Rawat , Research Scientist , Aryson Technologies

You can easily convert OST files to PST by using the Microsoft OST Converter. The tool allows users to convert OST files to email clients like Gmail, Office 365, Yahoo, Thunderbird, etc. It converts email, including contacts, calendars, tasks, notes, and journals, without data loss. The tool is compatible with all Windows versions, even with Windows 11. It has amazing features and a good user experience.