Jak zaimportować Zimbrę na serwer Exchange ?

تم إضافة السؤال من قبل Daniel jones
تاريخ النشر: 2024/02/17
Daniel jones
من قبل Daniel jones

Zimbra to Exchange Server Converter to pomocne narzędzie do importowania Zimbra do Exchange Server.

•Importuj pliki PST, MBOX, MSG, EML, EMLX, PDF, HTML i inne formaty plików.

• Dodatkowo to oprogramowanie importuje kalendarz i kontakty z Zimbry na konto Exchange Server.

• Ta aplikacja bezpiecznie i bez utraty danych importuje uszkodzone pliki.

Więcej szczegółów: https://www.kdetools.com/zimbra/exchange/