How to motivate an employee to enlarge his/her vision towards achieving a billion dollars target ?

تم إضافة السؤال من قبل syeda sharmin , General Manager , BestinBrands
تاريخ النشر: 2024/02/13
Muhammad Talha  Muhammad Anees
من قبل Muhammad Talha Muhammad Anees , Accountant , BBM tobacco company

Provide regular feedback and support: Offer guidance, mentorship, and constructive feedback to help the employee stay on track and overcome any obstacles they may encounter along the way.