In your mind, why most of the managerial processes in the organizations have lack of "feedback step" in problem solving?

تم إضافة السؤال من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.
تاريخ النشر: 2013/11/10
Joefil C. Jocson
من قبل Joefil C. Jocson , CEO/President , Dyas Construction and Management Consultants

lack of quality management system in an organization