Gratis måde at importere Zimbra til Office 365?

تم إضافة السؤال من قبل Daniel jones
تاريخ النشر: 2024/01/11
Daniel jones
من قبل Daniel jones

Hvis du vil importere Zimbra-filer til Office 365 uden at miste information, kan du prøve Zimbra til Office 365Converter-værktøjet.

• Zimbra til Office 365 Converter vedligeholder mappestruktur under migreringsprocessen.

• Denne applikation understøtter forskellige filformater såsom MBOX, MSG, EML, EMLX, PDF, OLM, HTML osv.

• Denne applikation importerer sikkert beskadiget fil.

• Dette værktøj importerer vanæret fil sikkert uden tab af data.

Læs mere:  https://www.kdetools.com/zimbra/office-365.html