Sådan konverteres Zimbra til Office 365?

تم إضافة السؤال من قبل Daniel jones
تاريخ النشر: 2024/01/05
Daniel jones
من قبل Daniel jones

Du kan bruge et tredjepartsprogram som KDETools Zimbra til Office 365 Converter til at konvertere Zimbra til Office 365.

Nogle funktioner omfatter:

• Derudover konverterer denne applikation filer fra Zimbra til Office 365 i yderligere filformater som PST, MBOX, MSG, EML, EMLX, PDF, HTML og andre.

• Det er nemt at udtrække alle de nødvendige maildata, inklusive Til, Bcc, Cc, Sendt, Fra, Modtaget og Vedhæftede filer, blandt andre.

• Denne kommercielle software konverterer effektivt Zimbra til Office 365 uden at miste nogen data.

Flere detaljer: http://www.zimbra-converter.com/office-365/