What is the main role of the employer to the employee?

تم إضافة السؤال من قبل SSENDEGE IBRAHIM , Sanitary officer , Jolems investment ltd
تاريخ النشر: 2023/11/04
SSENDEGE IBRAHIM
من قبل SSENDEGE IBRAHIM , Sanitary officer , Jolems investment ltd

The main role of the employer to the employee is to make him/her confident in the working environment.

salah elwishihy
من قبل salah elwishihy , عقيد مهندس بالقوات المسلحه بالمعاش , القوات المسلحه

Experience.information and data .best looking.hobies