What the types of maintenance ?

What the type of maintenance

تم إضافة السؤال من قبل محمد عبدالباقي , مهندس ميكانيكي صيانة , شركة المواصلات العامة المحدودة
تاريخ النشر: 2023/08/27
Mohammed  Elhelou
من قبل Mohammed Elhelou , maintenance foreman , Saudi Bin Ladin Group

Good evening. I maintain a Federal AVIATION administration license from west Los angels college California. I worked in Saudi Arabia as maintenance supervisor and Reverse osmosis plans specialist, as well sales manager marketing