Driver for heavy équipements?

Opérateur des engins lourd

تم إضافة السؤال من قبل mohamed Roble Aouled , Forklift Operator , Djibouti labours service
تاريخ النشر: 2023/08/21
George Pritchard
من قبل George Pritchard , Mechanical Maintanance Engineer ( Hd. of the department. , Kabir Steel Ltd.

Basically, for erection work a crane is needed. the following items are needed, wooden blocks, wire slings, shackles, soft slings, hammer, crow bar, etc.