How can organizations balance cybersecurity with user privacy while preventing data breaches?

تم إضافة السؤال من قبل Azaz Tahir , IT Manager , Noor al Sajaa Typing, Documents and Copying Center
تاريخ النشر: 2023/06/16
Abdulrahman  AlJamani
من قبل Abdulrahman AlJamani , Business consultant specialist , KAWA AL-AMILAFor Logistics

Balancing cybersecurity and user privacy involves implementing robust security measures, such as encryption and access controls, while respecting privacy regulations. Regular audits, employee training, and adopting a privacy-by-design approach can help prevent data breaches.