Explain the meaning of professional judgment in an audit of financial statements.?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2023/05/03
aliza zulfiqar
من قبل aliza zulfiqar , English Content Writer , FIVER OR UPWORK

PROFESSIONAL JUDGEMENT AS:

the applicaion of knowledge and relevant training.

wisdom Jasper
من قبل wisdom Jasper , Cashier And Customer Service Officer , First City monument bank

Professional Judgment refers to the authority of a school's financial aid administrator to adjust, on a case-by-case basis with adequate documentation, elements on the Free Application for Federal Student Aid (FAFSA®) form.