Which software do you prefer for tracking your project ; Primavera or MS Projects ? And why ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Elkhatim Hamada , Supply Chain Manager , Central Advance Digitech
تاريخ النشر: 2013/11/07
Wasim Khalil Mustafa Ali PMP®
من قبل Wasim Khalil Mustafa Ali PMP® , Consultant , Malomatia

If the organization running Oracle ERP system then Primavera will give very good integration with finance

Khaled Alhassoun
من قبل Khaled Alhassoun , Consulting Management - Senior manager , Price waterhouse Coopers

 MS Project is most common

Ahmed Montasser Hasan Ibraheem Farag
من قبل Ahmed Montasser Hasan Ibraheem Farag , Project Manager , Rawafed Tech

Depend the kind of project, if the project have a huge activites then we will use the primavira, else we will use MS-Project.

Ahsan Fawad
من قبل Ahsan Fawad , Manager - Project Implementation Department - Transmission , K-Electric Limited (formerly Karachi Electric Supply Company)

Usually MS Project