What is the best way of prospecting?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ashhar Hassan , Sr. Business Manager , Technix India Solution Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2023/03/31
Ali Fangary
من قبل Ali Fangary , National Sales And Marketing Manager , Taiba group dairy food

Perfect knowledge of what you need and what you will to sales

Adnan Bukhari
من قبل Adnan Bukhari , Sr. Accounts Executive , Waves Plus

Lots of prospects there for boost the sale but i am going with product Attraction Campaign & Value.