Hur man konverterar Zimbra till PST ?

تم إضافة السؤال من قبل Camilia thomas
تاريخ النشر: 2023/02/03
Camilia thomas
من قبل Camilia thomas

Om du letar efter ett användbart verktyg för att konvertera Zimbra-fil till PST, kan du använda Zimbra till PST Converter.

Funktioner är:

• Denna programvara konverterar Zimbra-fil till PST och ytterligare filformat som MBOX, EML, EMLX, HTML, PDF och etc.

• Denna programvara konverterar även Zimbra-fil till Gmail, G Suit, Google Drive och etc.

• Detta verktyg konverterar skadad fil på ett säkert sätt.

Läs mer: https://www.kdetools.com/zimbra/