Hur man importerar Zimbra till Exchange Server ?

تم إضافة السؤال من قبل Camilia thomas
تاريخ النشر: 2023/01/17
Camilia thomas
من قبل Camilia thomas

Funktioner är:

• Importera även Zimbra till Exchange Server och andra filformat som PST, NSF, OLM, MBOX, EML, EMLX, HTML, PDF, etc.

• Denna applikation importerar snabbt Zimbra-fil till Exchange Server utan att behöva möta något krångel.

• Du kan enkelt aktivera det här verktyget i alla versioner av Windows som 7, 8 och 8.1, XP, 10 och etc.
• Konvertera Zimbra-filen till Exchange Server och Office 365 med dessa två format för onlinekonvertering.

• Detta verktyg konverterar Zimbra TGZ-fil direkt till Gmail, G Suite och Google Drive etc.

Läs mer: https://www.kdetools.com/zimbra/exchange/