How to coordinate with workers in the field when the building errors measurement happened ?

تم إضافة السؤال من قبل MOCHAMAD RIDWAN , SUPERVISOR , ESTIMATOR- PT. KREEA CIPTA INTERIOR
تاريخ النشر: 2022/11/23
MOCHAMAD RIDWAN
من قبل MOCHAMAD RIDWAN , Site Supervisor, cost estimator , pt. jaya makmur setiadi

We have to discuss with the workers and then remeasurement on the field to make sure, make a note to our leader on site.