How we can satisfy our customers.?

تم إضافة السؤال من قبل Hamza Sarfraz , Social Media And Ecommerce Specialist , Codverse Software Solutions
تاريخ النشر: 2022/10/27
Margaret  Nyokabi
من قبل Margaret Nyokabi , sales , Ali's no or jewelry

First of all a customer is always right no matter what listen to the customer any problem help solve it with a smile on your face show the customer knows that their satisfaction is our priority

Yogendra Thapa
من قبل Yogendra Thapa , second incharge , Calvin Klein jeans

First listen to customer what's his requirements then according to that fulfilled his needs n then we can add some more products to the cust

Linda Chi
من قبل Linda Chi , Waiter Barista Cashier , Kuwait Food Company - Americana Restaurant Division

Give the customers the best service possible. Be friendly, prompt, responsive customer service.

Esmael Ragab
من قبل Esmael Ragab , Area Sales And Marketing Manager , quicktrim

by satisfying his need initially form good communications and satisfying product then after selling services (stay connected)

Amr Yousef
من قبل Amr Yousef , مساعد ريس قسم , رنين

اولا الأمانة لابد أن تكون امين بين نفسك قبل العميل لا تخدع العميل مقابل إنهاء البيعة او البونص الخاص بها

ثانيا كن لة مستشارا لابد أن تنصح العميل بفائدة المنتج والايجبيات والسلبيات العميل ليس يفهم تكوين المنتج بدل يريد هل المنتج سوف يحل معي المشكلة

ثالثا تحسن استقباله من اول إلقاء حتي نهايته

تتابع مع العميل بعد عميلة البيع ويكون السؤال هل اختيارينا للمنتج كان موافق