Being part of a utility company using SCADA system, which RTU manufacturer do you find the most user-friendly?

No advertisements please, just a comparison of your experiences or reviews.

تم إضافة السؤال من قبل Ahsan Fawad , Manager - Project Implementation Department - Transmission , K-Electric Limited (formerly Karachi Electric Supply Company)
تاريخ النشر: 2013/11/06
Mohamed Ahmed Khogli Ahmed
من قبل Mohamed Ahmed Khogli Ahmed , Automation and SCADA Engineer , Arabic Engineering Company

I think Emerson ControlWave_micro should be perfect

NIZAM K S KIZHAKKETHIL
من قبل NIZAM K S KIZHAKKETHIL , Assistant Instrumentation and Control Engineer , Lindenberg Emirates

I will prefer Siemens systems. Siemens systems are the best and user friendly and reliable.

Funsho Ogungbemi
من قبل Funsho Ogungbemi , IT & Telecom Consultant , African Development Bank Group.

Gas and Power Company