Anyone can please suggest me any good tutorial of integration of 3Ds Max with After Effect?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ali Faisal , Lead Artist , OZI Technology
تاريخ النشر: 2013/11/06
Muhammad Tahseen Khan
من قبل Muhammad Tahseen Khan , 3D Artist and Graphic Designer , Al Madain

goto www.videocopilot.net/tutorials/‎ and one more thing have you tried element3d for videocopilot?