How are people in GCC trained. Local in house trainers or by people from the west?

تم إضافة السؤال من قبل Mohd Adli Shaharuddin , Unit Trust Consultant - Agency Supervisor , Public Mutual Berhad
تاريخ النشر: 2013/11/06
Muhammad Usman Memon
من قبل Muhammad Usman Memon , SENIOR HUMAN RESOURCE AND ADMINISTRATION MANAGER , GHAZI BROTHERS

Dear Ghazala Rehman,

Thanks for the choosen me for this question but i regret to say you that, I am from Karachi Pakistan like you so i dont have any information regarding this issue.

Regards,

Muhammad Usman