Is customer relationship management important for new business development strategy?

تم إضافة السؤال من قبل Shoukat Ali Malik , Specialties Moderator for Bayt.com community program, , Bayt.com (Middle East # 01 Job website)
تاريخ النشر: 2013/11/05
ahmed elashry
من قبل ahmed elashry , Senior Accountant , شركة القنطرة العربية للديكور

yes ofcourse ,it became nowadays very important to any work , because it is the best way to keep the customer loyal to us