Your position is administrative. What does successful management mean to you? Sticking to strict controls or dealing with morality and attraction?

تم إضافة السؤال من قبل Malek Hail Saeed Ali , Structural Senior Engineer , Qaleat Aliaitiqan for Contracting
تاريخ النشر: 2022/03/04
fahimeh aleabbas
من قبل fahimeh aleabbas , Visiting Professor , Islamic Azad University

Dear sir,Hello

Are you in Qatar?