Помозите ми да смршам.?

Желим да смршам и не знам шта да радим, видео сам на Интернету огласе о чаробним таблетама за мршављење. Да ли се таквим може веровати и како ефикасно изгубити тежину?

تم إضافة السؤال من قبل Mag Tag , Kava , AromaKava
تاريخ النشر: 2022/02/24
Gerald Ross
من قبل Gerald Ross , only forward , AromaKava

Цео живот сам био прогоњен једним проблемом, проблемом моје прекомерне тежине, често сам покушавао да изгубим тежину али ништа није успело. Мој доктор је рекао да ми је хитно потребно да изгубим тежину, на интернету сам нашао сајт http://cenacpa.rs/. то је одличан ресурс где има пуно савета о исхрани и прегледа лекова за мршављење, прегледа за лечење масти и лекова.

TAO Bao
من قبل TAO Bao , kavasmak , barista

Jesi li siguran da si uradio sve kako treba i da se Držiš stroge hrane? Ако нисте изгубили тежину вероватно сте погрешили или прекршили дијету. Исхрана је 70% успеха.