ماهو مستقبل تخصص نظم المعلومات في السعودية ؟ وماهي المسميات الوظيفية في سوق العمل ؟ والخبرات المطلوبة ؟ ومتوسط الرواتب ؟

تم إضافة السؤال من قبل Rakan Alharbi , طالب , لا يوجد
تاريخ النشر: 2021/12/29
ahmed kassap
من قبل ahmed kassap , sous chef diet , ahmed kassap

Saudi Arabia’s systems and information have become the most accurate and most accurate information system in the Gulf and the Middle East - Job titles Director, Executive Consultant, Administrative, Technical, Doctor, Engineer, Expert - Experiences required: languages, computers, technicians, expert implementation, and administrative experts - Average salaries from 3000 riyals to 30 thousand Saudi riyals

Fawzia Ahmad
من قبل Fawzia Ahmad

أخصائي نظم معلومات أو مدير أو إداري نظم معلومات