Safety driving check the car before go any destination..?

تم إضافة السؤال من قبل Edward Piedad , Delivery Driver , Mcdonals saudi arabia
تاريخ النشر: 2021/07/28
Edward Piedad
من قبل Edward Piedad , Delivery Driver , Mcdonals saudi arabia

Yes we will check most especially tire,oil..condition of the car,and also my safe before to drive. Don't drive if your safe is not feeling well or any condition to your safe..