Nowadays in every country there is no gender biase in any field,what creteria is human resource using to adhere to this?

my point is the opposite sex should not feel left out in an organisation

تم إضافة السؤال من قبل ALPHONCE OBUMBA , Plant Operator , Unilever - Kenya
تاريخ النشر: 2021/07/02
ALPHONCE OBUMBA
من قبل ALPHONCE OBUMBA , Plant Operator , Unilever - Kenya

in any field atleast let 40% be female and 60%male or vice versa