Think about your strengths in running your personal life. Write four of them which you are most proud of?

تم إضافة السؤال من قبل Gudeta Woyo , Teacher Support And Student Intervention Team Lead , wondo college
تاريخ النشر: 2021/03/15
Wondesen Wondimu
من قبل Wondesen Wondimu , Inventory Controller , The Arab Contractors - Ethiopia

በአነሰተኛ ገቢ አብቃቅቶ ቤተሰብህን መምራት

Wilson Keerikkunnel
من قبل Wilson Keerikkunnel , IT In-charge , Goldbricks International

Time Punctuality/ time management

No Procrastination

Regular and strict followup

Finance Management