What should I use as an backend if I am developing a social networking app similar to instagram and tumblr?

تم إضافة السؤال من قبل Micheal Norris , Full Stack Developer , Developers India
تاريخ النشر: 2021/02/10
Wilson Miller
من قبل Wilson Miller , Full Stack Web Developer , Web Info

Instagram and Tumblr App serve different audiences, so developing an app like Instagram or Tumblr might require different backend technology.

The most effective backend technology that can be used in developing an app like Instagram can be referred to below.

main-qimg-649325ffe28bf2ec5a5bc58179a76a