Oprogramowanie konwertera PST?

Oprogramowanie konwertera PST

تم إضافة السؤال من قبل steve jones , it product manager , it product manager
تاريخ النشر: 2020/12/19
steve jones
من قبل steve jones , it product manager , it product manager

Oprogramowanie Outlook PST Converter, które można łatwo odzyskać w formacie pliku PST z łatwą metodą. Eksportuje zbiorczo kalendarz programu Outlook i kontakty do vCal i Card. Oprogramowanie ma unikalne funkcje, które umożliwiają eksport do innych formatów PST, takich jak EML, EMLX, HTML, MSG. Możesz wybrać funkcje importu elementów i folderów z PST Converter. . Użytkownik może łatwo uzyskać dostęp do wszystkich wersji MS Outlook, takich jak 2019, 2016, 2013, 2010 itp.

KLIKNIJ TUTAJ:  http://www.pst-converter.com/