what are KPI indicators in details?

تم إضافة السؤال من قبل hossam ahmed , HR Specialist , Nestle pure life (Nestle and almanhal water factory)
تاريخ النشر: 2013/05/18
Khuzaima El-Jallad
من قبل Khuzaima El-Jallad , Lecturer , University of Bahrain

KPI or AKA (Key Performance Indicators) are methods used in quality assurance procedures which assist a 'company or institution' on measuring if their intended organizational outcomes are achieved.