Tiontaire PST Outlook saor in aisce?

Tiontaire PST Outlook saor in aisce

تم إضافة السؤال من قبل steve jones , it product manager , it product manager
تاريخ النشر: 2020/12/17
steve jones
من قبل steve jones , it product manager , it product manager

Más féidir le húsáideoir bealach éasca a roghnú chun PST a iompórtáil go comhad Outlook ionas gur féidir leat bogearraí éifeachtacha PST Converter a thriail. Soláthraíonn an bogearra seo bealach éasca le tiontú mar EMLX, PST, MSG, HTML, EML srl. Níl aon teorainneacha ar mhéid comhaid toisc go bhfuil na bogearraí in ann aon mhéid comhaid a iompórtáil gan earráid. Is féidir leis an úsáideoir comhad PST a iompórtáil go Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, srl.

LEIGH NIOS MO:  https://www.kdetools.com/pst-converter.html