Gratis Thunderbird to PST Converter?

Gratis Thunderbird to PST Converter

تم إضافة السؤال من قبل Gemma Ward , Gemma@5678 , KDETools
تاريخ النشر: 2020/11/21
Marie John
من قبل Marie John , seo executive , StillbonSoftware

Exporteer Thunderbird naar Outlook-indeling met behulp van een eenvoudige en moeiteloze oplossing, d.w.z. ZOOK Thunderbird naar Outlook Converter. Het heeft een eenvoudige en intuïtieve GUI-interface voor zowel technische als beginnende gebruikers. Gebruikers kunnen de batch-e-mails in één keer exporteren met alle daarin ingesloten attacments.

De beste Thunderbird naar Outlook Converter stelt gebruikers in staat om zowel POP- als IMAP Thunderbird-profielen in slechts enkele ogenblikken naar Outlook-indeling te exporteren. De volledige e-maileigenschappen en gegevensintegriteit van de e-mails blijven intact.

Lees meer informatie op: - Thunderbird naar Outlook Converter

Gemma Ward
من قبل Gemma Ward , Gemma@5678 , KDETools

Alat Konversi Thunderbird ke PST aplikasi ini akan membantu Anda untuk memigrasi file Thunderbird ke format file PST. Alat Konversi Thunderbird ke PST adalah alat yang paling berguna untuk mentransfer file Thunderbird tunggal dan ganda ke format PST.

• Software ini sangat membantu solisi dan membuat 20+ aplikasi klien email seperti Eudora, Spicebird, SeaMonkey, Thunderbird, Apple Mail, dan lain-lain.

• Perangkat lunak ini mudah dan aman, profesional, dan metode konversi langsung sehingga pengguna dapat mengonversi format file PST ke MBOX dengan aman.

• Perangkat lunak ini memiliki fitur 'Konversi selektif' yang memungkinkan pengguna menjalankan item dan folder selektif dari format file PST ke MBOX.

• Mendukung semua versi Windows seperti 10, 8, 7, XP.

KLIK DISINI:  https://www.kdetools.com/thunderbird/