What is the difference between Hydraulic motor and Hydraulic pump?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ilyas ilyas , Head Maintenance , PT.Bosowa Resources
تاريخ النشر: 2013/11/03
mohamed mouhoub
من قبل mohamed mouhoub , project engineer , Groupe ETRHB-Haddad

hydaulic motor transforms hydraulic energy to mécanic energy,  hydraulic pump do the opposite means transforms mecanic energy to hydraulic energy