What is the best way of getting placement in Site Acquisition/Roll Out in the Emirates?

تم إضافة السؤال من قبل Wellington Muzengeza , Implementation Manager - SAQ , Ericsson
تاريخ النشر: 2020/10/21
abdulla shutnawy
من قبل abdulla shutnawy , Security Manager , nokia

It depends on the on-site type you need  but for me, I will say mosque tower is a great idea I use it many time, in another hand, you need a professional acquisition engineer