Software conversor perfeito de PST para MBOX?

Software conversor perfeito de PST para MBOX

تم إضافة السؤال من قبل steve jones , it product manager , it product manager
تاريخ النشر: 2020/10/14
Martin Hoyal
من قبل Martin Hoyal , IT , IT

O desempenho do aplicativo PST Migration é analisado através da compra da versão completa da ferramenta de conversão Outlook para MBOX em seu site oficial. Este software pode ser usado muito bem sem nenhum conhecimento técnico e dados PST inteiros podem ser migrados para um arquivo MBOX. É compatível com todas as versões do MS Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 e 2019 sem esforço. O arquivo MBOX é salvo em qualquer lugar do seu computador com itens completos da caixa de correio, como caixa de entrada. Referir: https://www.sametools.com/convert/pst/

rose fresh
من قبل rose fresh

Download ZOOK PST to MBOX Converter to extract Outlook PST to MBOX format along with their data items. It easily converts PST to MBOX format and allows users to import PST file to Thunderbird or any other MBOX based email clients such as Mac Mail, Eudora, Entourage, Opera Mail, and many more. It provides the complete conversion from Outlook PST to MBOX format along with their data items such as Outlook emails, contacts, calendars, notes, tasks, and much more. PST to MBOX converter is also capable to support PST file of any Outlook version. So that they can easily convert PST file of Outlook 2016, 2013, 2010, 2007 or any below versions of Outlook. The tool also offers to create a new folder and save the resultant MBOX file in it at their desired location. Users can also test the free demo of the utility by which they are capable to export 25 items from PST file to MBOX format in single process.

Explore More:- https://zook-pst-to-mbox-converter.soft32.com/

steve jones
من قبل steve jones , it product manager , it product manager

A ferramenta gratuita aqui é o PST to MBOX Converter, que simplesmente muda o arquivo de dados PST para o formato de arquivo MBOX. Este aplicativo é capaz de migrar arquivos únicos e múltiplos diretamente e exportar vários formatos de arquivo, como EML, EMLX, MSG, HTML etc. Este software é compatível com versões do Outlook como 2019, 2016, 2013, 2010, 2007. 2003 etc. conversão segura e completa sem perda de dados.

CLIQUE AQUI:  http://www.howtosol.com/products/pst-to-mbox-converter.html