What is the importance of Enterprise Resource Management, Customer Relation Management and OPERA PMS?

تم إضافة السؤال من قبل Nabulime Flavia , Receptionist Cum Secretary , Sure Sites Uganda Limited
تاريخ النشر: 2020/09/30
Nabulime  Flavia
من قبل Nabulime Flavia , Receptionist Cum Secretary , Sure Sites Uganda Limited

CRM; Focus improve response time, Pursue new leads, Build effective marketing campaigns, Ensure quality customer services and Analyze purchasing patterns. ERP; Focus on reducing costs, Track business process, Send alerts across Dept, Manage manufacturing and supply chains, Process orders, update accounts and triggers alerts etc OPERA PMS;Covers finances,accounting and performance analysis.