Ferramenta de conversão de PST para MBOX?

Ferramenta de conversão de PST para MBOX

تم إضافة السؤال من قبل steve jones , it product manager , it product manager
تاريخ النشر: 2020/09/17
Nanda Braga
من قبل Nanda Braga , Software Engineer , UPS

O arquivo PST só pode ser acessado pelo Microsoft Outlook. Se o usuário deseja acessar os dados do arquivo PST usando Thunderbird, Eudora Mail ou outro cliente de e-mail compatível com MBOX, esse arquivo PST específico deve ser convertido para o formato de arquivo MBOX. Você pode tentar o conversor de PST para MBOX para converter o arquivo PST para acessar seu conteúdo usando clientes de e-mail compatíveis com MBOX.

Consulte Mais informação: https://www.pt.axblaze.com/produtos/pst-para-mbox.html

rose fresh
من قبل rose fresh

Download ZOOK PST to MBOX Converter to extract Outlook PST to MBOX format along with their data items. It easily converts PST to MBOX format and allows users to import PST file to Thunderbird or any other MBOX based email clients such as Mac Mail, Eudora, Entourage, Opera Mail, and many more. It provides the complete conversion from Outlook PST to MBOX format along with their data items such as Outlook emails, contacts, calendars, notes, tasks, and much more.So that they can easily convert PST file of Outlook 2016, 2013, 2010, 2007 or any below versions of Outlook. The tool also offers to create a new folder and save the resultant MBOX file in it at their desired location. Users can also test the free demo of the utility by which they are capable to export 25 items from PST file to MBOX format in single process.

Explore More:- https://zook-pst-to-mbox-converter.soft32.com/

steve jones
من قبل steve jones , it product manager , it product manager

Se você está procurando uma resposta simples para importar PST para MBOX, você veio ao lugar certo. O software pode restaurar e extrair vários formatos de arquivo de e-mails, contatos, calendário, tarefas, diário, etc. Suporte de software nos formatos ANSI e UNICODE. Este software é compatível com versões do Outlook como 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 etc. Não há limite de tamanho de arquivo para converter PST em MBOX.

CLIQUE AQUI:  http://www.howtosol.com/products/pst-to-mbox-converter.html