How do I, on my own, accomplish many technical and design tasks?

تم إضافة السؤال من قبل ismail hassaneen , مدير مكتب , مركز اسماعيل حسانين العمدة
تاريخ النشر: 2020/08/11
ismail hassaneen
من قبل ismail hassaneen , مدير مكتب , مركز اسماعيل حسانين العمدة

Create a daily plan consisting of dividing time / learning, carrying out some tasks so that the work does not stop, following up on sites, publishing and interacting,