Explain the term working capital management?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2020/07/25
abdalrhman saad
من قبل abdalrhman saad , محاسب مالي , مكتب دار الخبرة محاسبين ومراجعين قانونين صلاح عبدالنبى عتريس

Working capital is found by subtracting current assets from current liabilities in order to determine the extent of the facility's ability to pay obligations and provide cash when needed.