ما الفرق بين facility management و facility engineer ؟?

تم إضافة السؤال من قبل Alaa Alshafiey , Electrical Engineer , General Contracting Company
تاريخ النشر: 2020/06/26
Md Azaharruddin
من قبل Md Azaharruddin , Brand Managment Assistant – Schneider Electric Division , Electric House

Facility Engineering includes the responsiblities of end to end i.e. design and implemntation of new ideas for the improvemnt of the procees of the utility.

Facility mamngemnt is running and managing the process efficiently.