How many days need a sales director to find another position if he lost he's job for any reason? your opinion's

تم إضافة السؤال من قبل issam chakir , Directeur Commercial , TELEFUNKEN
تاريخ النشر: 2019/12/03
Irfan Munir Bhutta
من قبل Irfan Munir Bhutta , General Manager Operations , Better Homes LLC

Sales jobs are always open... All companies welcome experienced people... but the trick is to keep performing only then it can be sustained...