What are the main parameters needed to prepare a crushed program for a delayed construction project?

تم إضافة السؤال من قبل طﻻل صدقي عثمان arman , رئيس مجلس اﻹدارة والمدير العام , شركة عرمان للهندسة والمقاوﻻت المحدودة
تاريخ النشر: 2013/10/30
Mahmoud Abdulkader    Darwish
من قبل Mahmoud Abdulkader Darwish , Consultant Bridge Engineer , Brench IDS consulting company

first of all

  1. change the project mamager
  2. support the project finnical and give it top piriority
  3. increase numbers of  instruments and humen power