What is the best SEO strategy for 2019?

تم إضافة السؤال من قبل AHMAD ALSHATANAWI , WEB MARKETING & SEO SPECIALIST , Creativo GBM
AHMAD ALSHATANAWI
من قبل AHMAD ALSHATANAWI , WEB MARKETING & SEO SPECIALIST , Creativo GBM

  • Step #1: Find an “Opportunity Keyword”
  • Step #2: Analyze Google's First Page.
  • Step #3: Create Something Different… Or Better.
  • Step #4: Add a Hook.
  • Step #5: Optimize For On-Page SEO.
  • Step #6: Optimize For User Intent.
  • Step #7: Make Your Content Look Awesome.
  • Step #8: Build Links to Your Page.