How do you prepare a sales report using Microsoft Excel?

تم إضافة السؤال من قبل Olorunfemi Ayoola , Principal Administration Officer/Head of Personnel
تاريخ النشر: 2019/09/23
Gine Evangelista
من قبل Gine Evangelista , Group Section Head , Alghanim Industries

Sales can be done in daily, weekly or monthly basis, and it will help finalize a sales report if data will be save in daily basis for record and for submission in any time will be needed.

NADIA SAEED
من قبل NADIA SAEED , sales coordinator , ABDUL AZIZ ALIMUDDIN FACTORY

It can be prepared weekly or monthly. One should maintain a daily record of sale in order to present it any time in timely manner.