What makes you the ideal candidate for this position ( Customer Service Supervisor ) ?

تم إضافة السؤال من قبل Karim wahed , collections representative , Etisalat Global Services
تاريخ النشر: 2019/08/12
سمر عاشور
من قبل سمر عاشور , customer advisor , Exclusives Company for Advertising

costumer service man should be nice with agents. Have patience with agent .can work under pressure