What in your opinion is the "better opportunity" other than working for money or position while working at your workplace?

تم إضافة السؤال من قبل Ibrahim Garba , English Language Lecturer / Coordinator , King Abdulaziz Univertsity
تاريخ النشر: 2019/06/23
Mohamed Hadad Abd elaty Aly
من قبل Mohamed Hadad Abd elaty Aly , مدير عام الكيمياء وشئون البيئة , الوجه القبلى لإنتاج الكهرباء

the "better opportunity" other than working for money or position while working at my workplace is the worship working.