A project schedule can be presented in various formats. All of the following are valid formats of the project schedule EXCEPT: ?

A. Logic bar chart B. Time-scaled schedule network diagram C. Flow charts D. Milestone charts E. Activity-on-node diagram

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/05/22
babikir abd al hafiz
من قبل babikir abd al hafiz , Management Information Systems Specialist , Mknoon Group

answer is ..........................C. Flow charts

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

C. Flow charts ----------------------